
Iš lauko
ant stalo
Kokybė – svarbiausias NEOLIFE (GNLD) prioritetas!
Viskas, kas patenka į kiekvieną NeoLife produktą,
pirmiausia turi atitikti mūsų griežtus kokybės reikalavimus.
Kiekvienas tiekėjas ir kiekviena žaliava
kruopščiai tikrinami ir turi atitikti reikalavimus,
kurie keliami žaliavos grynumui, veiksmingumui,
konsistencijai, kilmei ir daugeliui kitų svarbių
kokybės veiksnių. Visa tai per mūsų pasaulinę
tiekimo struktūrą kontroliuoja ir valdo labai
kvalifikuotos specialistų komandos. Šis faktas yra
nepralenkiamas mūsų pramonėje. Partijos numeris,
kuris spausdinamas ant kiekvieno NeoLife
produkto, yra lyg langas į sistemą, kuri leidžia
susekti kiekvienos medžiagos kelią nuo jos kilmės
iki galutinio produkto.
Niekur kitur taip gerai nepastebėsite šio
kruopštumo ir privalumų nei didžiuliame
augalinių maistinių medžiagų rinkinyje, kuris
sudaro mūsų maisto papildų asortimento
pagrindą. Nuo „Tre-en-en” grūdų koncentrato
iki karotenoidų iš natūralaus maisto bei iš uogų
išgautų „Tre” polifenolių – ši sistema tiesiogine
prasme leidžia mums atsekti augalinių šaltinių kelią „iš lauko ant stalo”. Tai jums garantuoja produktų grynumą, stiprumą, konsistenciją, vertę ir veiksmingumą. Tuo garsi NeoLife.
ant stalo
Kokybė – svarbiausias NEOLIFE (GNLD) prioritetas!
Viskas, kas patenka į kiekvieną NeoLife produktą,
pirmiausia turi atitikti mūsų griežtus kokybės reikalavimus.
Kiekvienas tiekėjas ir kiekviena žaliava
kruopščiai tikrinami ir turi atitikti reikalavimus,
kurie keliami žaliavos grynumui, veiksmingumui,
konsistencijai, kilmei ir daugeliui kitų svarbių
kokybės veiksnių. Visa tai per mūsų pasaulinę
tiekimo struktūrą kontroliuoja ir valdo labai
kvalifikuotos specialistų komandos. Šis faktas yra
nepralenkiamas mūsų pramonėje. Partijos numeris,
kuris spausdinamas ant kiekvieno NeoLife
produkto, yra lyg langas į sistemą, kuri leidžia
susekti kiekvienos medžiagos kelią nuo jos kilmės
iki galutinio produkto.
Niekur kitur taip gerai nepastebėsite šio
kruopštumo ir privalumų nei didžiuliame
augalinių maistinių medžiagų rinkinyje, kuris
sudaro mūsų maisto papildų asortimento
pagrindą. Nuo „Tre-en-en” grūdų koncentrato
iki karotenoidų iš natūralaus maisto bei iš uogų
išgautų „Tre” polifenolių – ši sistema tiesiogine
prasme leidžia mums atsekti augalinių šaltinių kelią „iš lauko ant stalo”. Tai jums garantuoja produktų grynumą, stiprumą, konsistenciją, vertę ir veiksmingumą. Tuo garsi NeoLife.

NeoLife išskirtinumas
Pagarba gamtos plano numatytai įvairovei žmogaus mityboje visada buvo pagrindinis NeoLife strategijos principas. Maistinės medžiagos iš sveikų produktų šaltinių visada yra didžiulis žingsnis pirmyn. Mūsų istorijos
skiriamasis ženklas yra technologijos, kurios reikalingos natūraliame žmogaus maiste esančių maistinių medžiagų identifikavimui, koncentravimui ir pristatymui. Bandymai ir tyrimai, įrodantys medžiagų veiksmingumą mitybos mokslo srityje, yra vienos svarbiausių mūsų nepranokstamos produktų sėkmės priežasčių. Visiems, kurie nori būti tikri, jog kasdien gauna tai, ką numatė gamta, ir ko reikalauja organizmas, NeoLife išlieka geriausias ir turbūt vienintelis pasirinkimas.
Šaltiniai
1. Michaud DS, et al. Intake of specific carotenoids and risk of lung cancer in 2 prospective US cohorts. Am J Clin Nutr. 2000 Oct;72(4):990-7.
2. Lorenzo Y, et al. The carotenoid beta-cryptoxanthin stimulates the repair of DNA oxidation damage in addition to acting as an antioxidant in human cells. Carcinogenesis. 2009 Feb;30(2):308-14.
3. Chan KC, et al. Antioxidative and anti-inflammatory neuroprotective effects of astaxanthin and canthaxanthin in nerve growth factor differentiated PC12 cells. J Food Sci. 2009 Sep;74(7):H225-31.
4. Kim S, et al. Analysis, Bioavailability, and Potential Healthy Effects of Capsanthin, Natural Red Pigment from Capsicum. Food Reviews International, March 2009; 25 (3)
5. Kaur G, et al. Docosapentaenoic acid (22:5n-3): a review of its biological effects. Progressive Lipid Research. 2011 Jan; 50(1):28-34
6. Amano T, et al. Impact of omega-3 polyunsaturated fatty acids on coronary plaque instability. Atherosclerosis. 2011 Sep; 218(1):110-6.
7. Kaur G, et al. Docosapentaenoic acid (22:5n-3) down-regulates the expression of genes involved in fat synthesis in liver cells. Prostaglandins Leukot Essent Fatty Acids. 2011 Sep-Oct;85(3-4):155-61.
8. National Institutes of Health. 2004. EFA Education, ODS Eicosanoids. [Online]. Available from: HYPERLINK “http://www.efaeducation. nih.gov/sig/ods.html” www.efaeducation.nih.gov/sig/ods.html. Accessed 2012 Sep 1.
9. Kim EJ, et al. Skin aging and photoaging alter fatty acids composition, including 11,14,17-eicosatrienoic acid, in the epidermis of human skin. J Korean Med Sci. 2010 Jun;25(6):980-3. Epub 2010 May 24.
10. Jin XJ, et al. Prevention of UV-induced skin damages by 11,14,17-eicosatrienoic acid in hairless mice in vivo. J Korean Med Sci. 2010 Jun;25(6):930-7.
11. García-Alonso FJ, et al. Effect of consumption of tomato juice enriched with n-3 polyunsaturated fatty acids on the lipid profile, antioxidant biomarker status, and cardiovascular disease risk in healthy women. Eur J Nutr. 2012 Jun;51(4):415-24.
Pagarba gamtos plano numatytai įvairovei žmogaus mityboje visada buvo pagrindinis NeoLife strategijos principas. Maistinės medžiagos iš sveikų produktų šaltinių visada yra didžiulis žingsnis pirmyn. Mūsų istorijos
skiriamasis ženklas yra technologijos, kurios reikalingos natūraliame žmogaus maiste esančių maistinių medžiagų identifikavimui, koncentravimui ir pristatymui. Bandymai ir tyrimai, įrodantys medžiagų veiksmingumą mitybos mokslo srityje, yra vienos svarbiausių mūsų nepranokstamos produktų sėkmės priežasčių. Visiems, kurie nori būti tikri, jog kasdien gauna tai, ką numatė gamta, ir ko reikalauja organizmas, NeoLife išlieka geriausias ir turbūt vienintelis pasirinkimas.
Šaltiniai
1. Michaud DS, et al. Intake of specific carotenoids and risk of lung cancer in 2 prospective US cohorts. Am J Clin Nutr. 2000 Oct;72(4):990-7.
2. Lorenzo Y, et al. The carotenoid beta-cryptoxanthin stimulates the repair of DNA oxidation damage in addition to acting as an antioxidant in human cells. Carcinogenesis. 2009 Feb;30(2):308-14.
3. Chan KC, et al. Antioxidative and anti-inflammatory neuroprotective effects of astaxanthin and canthaxanthin in nerve growth factor differentiated PC12 cells. J Food Sci. 2009 Sep;74(7):H225-31.
4. Kim S, et al. Analysis, Bioavailability, and Potential Healthy Effects of Capsanthin, Natural Red Pigment from Capsicum. Food Reviews International, March 2009; 25 (3)
5. Kaur G, et al. Docosapentaenoic acid (22:5n-3): a review of its biological effects. Progressive Lipid Research. 2011 Jan; 50(1):28-34
6. Amano T, et al. Impact of omega-3 polyunsaturated fatty acids on coronary plaque instability. Atherosclerosis. 2011 Sep; 218(1):110-6.
7. Kaur G, et al. Docosapentaenoic acid (22:5n-3) down-regulates the expression of genes involved in fat synthesis in liver cells. Prostaglandins Leukot Essent Fatty Acids. 2011 Sep-Oct;85(3-4):155-61.
8. National Institutes of Health. 2004. EFA Education, ODS Eicosanoids. [Online]. Available from: HYPERLINK “http://www.efaeducation. nih.gov/sig/ods.html” www.efaeducation.nih.gov/sig/ods.html. Accessed 2012 Sep 1.
9. Kim EJ, et al. Skin aging and photoaging alter fatty acids composition, including 11,14,17-eicosatrienoic acid, in the epidermis of human skin. J Korean Med Sci. 2010 Jun;25(6):980-3. Epub 2010 May 24.
10. Jin XJ, et al. Prevention of UV-induced skin damages by 11,14,17-eicosatrienoic acid in hairless mice in vivo. J Korean Med Sci. 2010 Jun;25(6):930-7.
11. García-Alonso FJ, et al. Effect of consumption of tomato juice enriched with n-3 polyunsaturated fatty acids on the lipid profile, antioxidant biomarker status, and cardiovascular disease risk in healthy women. Eur J Nutr. 2012 Jun;51(4):415-24.