Mokslas ir NeoLife
Grynumas, galingumas ir įrodymas
NeoLife produktai yra paremti gamtos ir pagrįsti mokslo. Mes naudojame tik geriausios kokybės natūralias maistines medžiagas - žmogaus maisto grandinės sudedamąsias dalis, kurių svarba pagrįsta žymiausių pasaulio mokslininkų ir mitybos specialistų mokslinių tyrimų.
Grynumas, galingumas ir įrodymas
NeoLife produktai yra paremti gamtos ir pagrįsti mokslo. Mes naudojame tik geriausios kokybės natūralias maistines medžiagas - žmogaus maisto grandinės sudedamąsias dalis, kurių svarba pagrįsta žymiausių pasaulio mokslininkų ir mitybos specialistų mokslinių tyrimų.

Mokslo meistriškumo istorija
Sulaukęs tarptautinio pripažinimo kaip pirmasis toksikologijos ir vėžio tyrinėtojas, dr. Arthuras Furstas įsteigė Stanfordo vėžio chemoterapijos laboratoriją ir 50-čia metų aplenkė ligų prevencijos mokslą. Jo atradimai praskynė kelią NeoLife produktams.
Mitybos paveldas
1976 m. dr. Furstas įkūrė Mokslo patarėjų tarybą (SAB), sukūrusią NeoLife maisto papildų šeimą. Dabar turėdama jau visą eilę Neolife produktų, Mokslo patarėjų taryba yra žymiausių pasaulio mokslininkų ir tyrinėjimų technologijų branduolys. SAB ženklas garantuoja Jums geriausius, saugiausius ir efektyviausius produktus pasaulyje.
Dr. Arthur Furst (1914 - 2005) SAB įkūrėjas, garbės narys, Ph.D., Sc.D., D-A.T.S., toksikologas, farmakologas, dešimties mokslo bendrijų narys, pasaulio sveikatos organizacijos konsultantas.
Sulaukęs tarptautinio pripažinimo kaip pirmasis toksikologijos ir vėžio tyrinėtojas, dr. Arthuras Furstas įsteigė Stanfordo vėžio chemoterapijos laboratoriją ir 50-čia metų aplenkė ligų prevencijos mokslą. Jo atradimai praskynė kelią NeoLife produktams.
Mitybos paveldas
1976 m. dr. Furstas įkūrė Mokslo patarėjų tarybą (SAB), sukūrusią NeoLife maisto papildų šeimą. Dabar turėdama jau visą eilę Neolife produktų, Mokslo patarėjų taryba yra žymiausių pasaulio mokslininkų ir tyrinėjimų technologijų branduolys. SAB ženklas garantuoja Jums geriausius, saugiausius ir efektyviausius produktus pasaulyje.
Dr. Arthur Furst (1914 - 2005) SAB įkūrėjas, garbės narys, Ph.D., Sc.D., D-A.T.S., toksikologas, farmakologas, dešimties mokslo bendrijų narys, pasaulio sveikatos organizacijos konsultantas.

NeoLife mokslo pasiekimai yra taip gerai žinomi, kad mūsų produktus vartoja tokių žymių įstaigų, kaip Jungtinių Valstijų Žemės ūkio departamento, UNESCO, įvairių pasaulio universitetų ir mokslo institucijų darbuotojai.
Mūsų dalyvavimas mokslo bendruomenės veikloje yra labai svarbus, todėl NeoLife turėjo galimybę bendradarbiauti su Stenfordo universiteto Sveikatos biblioteka. Čia buvo pristatytos metinės NeoLife-Arthuro Fursto paskaitų serijos apie mitybą ir ligų prevenciją, paskirta bendra San Francisko universiteto ir Arthuro Fursto metinė stipendija paskutinio kurso studentui.
Tokiomis programomis NeoLife, aktyviai remdama šiuo metu dirbančius mokslininkus, keičia požiūrį į sveiką maistą ir pabrėžia mitybos svarbą.
SAB nariai vadovauja šiuolaikiškiausiems tyrinėjimams. Be to, jie dalyvauja daugelyje svarbiausių pasaulio mokslo konferencijų ir seminarų, kuriuose dažnai pristato NeoLife mokslinius darbus.
SAB narių darbai ir mūsų produktų tyrinėjimai reguliariai spausdinami žymiausiuose moksliniuose žurnaluose: Journal of the American College of Nutrition, the International Journal of Toxicology, the FASEB Journal ir the American Journal of Clinical Nutrition.
www.neolife.com/lt-lt/about/Science/
MOKSLO PATERĖJŲ TARYBOS (SAB) NARIAI:
Mūsų dalyvavimas mokslo bendruomenės veikloje yra labai svarbus, todėl NeoLife turėjo galimybę bendradarbiauti su Stenfordo universiteto Sveikatos biblioteka. Čia buvo pristatytos metinės NeoLife-Arthuro Fursto paskaitų serijos apie mitybą ir ligų prevenciją, paskirta bendra San Francisko universiteto ir Arthuro Fursto metinė stipendija paskutinio kurso studentui.
Tokiomis programomis NeoLife, aktyviai remdama šiuo metu dirbančius mokslininkus, keičia požiūrį į sveiką maistą ir pabrėžia mitybos svarbą.
SAB nariai vadovauja šiuolaikiškiausiems tyrinėjimams. Be to, jie dalyvauja daugelyje svarbiausių pasaulio mokslo konferencijų ir seminarų, kuriuose dažnai pristato NeoLife mokslinius darbus.
SAB narių darbai ir mūsų produktų tyrinėjimai reguliariai spausdinami žymiausiuose moksliniuose žurnaluose: Journal of the American College of Nutrition, the International Journal of Toxicology, the FASEB Journal ir the American Journal of Clinical Nutrition.
www.neolife.com/lt-lt/about/Science/
MOKSLO PATERĖJŲ TARYBOS (SAB) NARIAI:

John R. Miller
Produktų technologas, tyrinėtojas,
Niujorko Mokslų akademijos narys,
Kosmetikos gamintojų bendrijos narys
Ponas Milleris, elektronikos inžinierius, kilęs iš Silicon Valley (Kalifornija), nuo 1966 m. dirba produktų mokslo ir technologijų sferoje. Po trumpos karjeros Nacionalinėje aeronautikos ir kosmoso valdyboje (NASA) (Moffet Field, Kalifornija), jis pakeitė karjeros kelią ir pasuko į produktų gamybos sritį.
Jo patirtis, leidusi tapti mokslo ir technologijų viceprezidentu, apima gamybos administravimą, vietinei ir tarptautinei rinkai skirtų produktų plėtrą, NeoLife tarptautinius rinkodaros tyrimus. Turėdamas daugiau kaip 40 metų darbo patirtį, ponas Milleris ištyrė, išplėtojo ir realizavo per 500 produktų daugiau kaip 50-yje šalių.
Jis glaudžiai bendradarbiauja su Saugių maisto medžiagų taryba Vašingtone (ang. Council of Responsible Nutrition) (ir šiuo metu yra Vyresniosios mokslų ekspertų tarybos narys) bei Tiesioginio pardavimo asociacija (ang. Direct Sales Association), palaikydamas NeoLife ir jos konsultantų geros savijautos ir verslo interesus. J.Milleris taip pat yra Niujorko Mokslų akademijos ir Kosmetikos gamintojų bendruomenės narys. Jo veiklą apima klausimai, turintys poveikį tiesioginei prekybai ir sveikatos produktų pramonei, ypač susijusiems su sveikata įstatymams, geros savijautos propagavimui, pasirinkimo laisvės apsaugai ir aplinkosaugai. Puikus oratorius, ponas Milleris žinomas gebėjimu mokslišką technikos medžiagą perteikti lengvai suprantama kalba.
Produktų technologas, tyrinėtojas,
Niujorko Mokslų akademijos narys,
Kosmetikos gamintojų bendrijos narys
Ponas Milleris, elektronikos inžinierius, kilęs iš Silicon Valley (Kalifornija), nuo 1966 m. dirba produktų mokslo ir technologijų sferoje. Po trumpos karjeros Nacionalinėje aeronautikos ir kosmoso valdyboje (NASA) (Moffet Field, Kalifornija), jis pakeitė karjeros kelią ir pasuko į produktų gamybos sritį.
Jo patirtis, leidusi tapti mokslo ir technologijų viceprezidentu, apima gamybos administravimą, vietinei ir tarptautinei rinkai skirtų produktų plėtrą, NeoLife tarptautinius rinkodaros tyrimus. Turėdamas daugiau kaip 40 metų darbo patirtį, ponas Milleris ištyrė, išplėtojo ir realizavo per 500 produktų daugiau kaip 50-yje šalių.
Jis glaudžiai bendradarbiauja su Saugių maisto medžiagų taryba Vašingtone (ang. Council of Responsible Nutrition) (ir šiuo metu yra Vyresniosios mokslų ekspertų tarybos narys) bei Tiesioginio pardavimo asociacija (ang. Direct Sales Association), palaikydamas NeoLife ir jos konsultantų geros savijautos ir verslo interesus. J.Milleris taip pat yra Niujorko Mokslų akademijos ir Kosmetikos gamintojų bendruomenės narys. Jo veiklą apima klausimai, turintys poveikį tiesioginei prekybai ir sveikatos produktų pramonei, ypač susijusiems su sveikata įstatymams, geros savijautos propagavimui, pasirinkimo laisvės apsaugai ir aplinkosaugai. Puikus oratorius, ponas Milleris žinomas gebėjimu mokslišką technikos medžiagą perteikti lengvai suprantama kalba.

Fred G. Hooper, Ph.D.
Biochemikas, mitybos specialistas,
žymus produktų kūrėjas, rašytojas ir lektorius
Dr. Hooperis biologijos, chemijos ir matematikos bakalauro laipsnį įgijo Stephen F. Austino universitete, Teksase, daktaro laipsnį biochemijos ir mitybos srityje apgynė Teksaso A&M universitete. Po disertacijos apgynimo, tyrimus atliko Teksaso universiteto Biomedicinos tyrimų institute. Būdamas talentingas ir puikus oratorius, dr. Hooperis yra žmogaus mitybos ir biochemijos specialistas, dėstęs biochemiją Teksaso A&M universiteto biochemijos ir mitybos fakultete.
Mokykloje dėstė biologiją, chemiją ar bendrojo mokslo kursą. Jis yra daugelio mokslo publikacijų, tyrimų, straipsnių, reziumė ir pristatymų apie mitybą autorius. Būdamas SAB narys nuo 1984 m., dr. Hooperis dažnai skaito paskaitas visame pasaulyje apie mitybą ir maisto papildus. Dr. Hooperis dalyvavo atliekant vitaminų, hormonų, lipidų ir aminorūgščių tyrimus, yra žymus produktų kūrėjas. Jis pabrėžia gilesnį sudėtingos kiekvienos žmogaus ląstelės aplinkos supratimą. Dr.Hooperis įsitikinęs, kad klientams reikia teikti tikrovę atitinkančią informaciją, kuri jiems reikalinga norint priimti kompetentingus mitybos sprendimus. Jis analizuoja, kaip tūkstančiai tarpusavyje suderintų sveiko maisto maistinių medžiagų maitina, sustiprina bei atstato ląsteles, ir tiria, kaip sveiko maisto papildai geba aprūpinti ląsteles optimaliu maistinių medžiagų kiekiu tam, kad būtų daugiau energijos ir gyvybingumo.
Biochemikas, mitybos specialistas,
žymus produktų kūrėjas, rašytojas ir lektorius
Dr. Hooperis biologijos, chemijos ir matematikos bakalauro laipsnį įgijo Stephen F. Austino universitete, Teksase, daktaro laipsnį biochemijos ir mitybos srityje apgynė Teksaso A&M universitete. Po disertacijos apgynimo, tyrimus atliko Teksaso universiteto Biomedicinos tyrimų institute. Būdamas talentingas ir puikus oratorius, dr. Hooperis yra žmogaus mitybos ir biochemijos specialistas, dėstęs biochemiją Teksaso A&M universiteto biochemijos ir mitybos fakultete.
Mokykloje dėstė biologiją, chemiją ar bendrojo mokslo kursą. Jis yra daugelio mokslo publikacijų, tyrimų, straipsnių, reziumė ir pristatymų apie mitybą autorius. Būdamas SAB narys nuo 1984 m., dr. Hooperis dažnai skaito paskaitas visame pasaulyje apie mitybą ir maisto papildus. Dr. Hooperis dalyvavo atliekant vitaminų, hormonų, lipidų ir aminorūgščių tyrimus, yra žymus produktų kūrėjas. Jis pabrėžia gilesnį sudėtingos kiekvienos žmogaus ląstelės aplinkos supratimą. Dr.Hooperis įsitikinęs, kad klientams reikia teikti tikrovę atitinkančią informaciją, kuri jiems reikalinga norint priimti kompetentingus mitybos sprendimus. Jis analizuoja, kaip tūkstančiai tarpusavyje suderintų sveiko maisto maistinių medžiagų maitina, sustiprina bei atstato ląsteles, ir tiria, kaip sveiko maisto papildai geba aprūpinti ląsteles optimaliu maistinių medžiagų kiekiu tam, kad būtų daugiau energijos ir gyvybingumo.

Laszlo P. Somogyi, Ph.D.
Maisto, mitybos mokslo specialistas,
Maisto technologijos instituto mokslo bendrijos narys
Dr.Somogyi yra maisto srities mokslininkas konsultantas, Pramonės patarėjų tarybos prie Maisto mokslo ir mitybos departamento (Kalifornijos universitetas, Davisas) narys. Jis studijavo Žemės ūkio mokslų universitete Budapešte, magistro ir daktaro laipsnį apgynė Niudžersio Rutgerio universitete. Apgynęs daktaro laipsnį, tyrimus tęsė Kalifornijos universitete Davise.
Dr. Samogyi 30 metų paskyrė maisto pramonės sričiai, buvo vyriausiasis maisto pramonės mokslinis darbuotojas „SRI International“ (buvusiame Stanfordo tyrimų institute). Jis specializuojasi produktų plėtros, maisto ir gėrimų, maisto medžiagų ir maisto priedų, biologijos, vaisių ir daržovių apdorojimo ir vartojimo srityje.
Parašė daugiau nei 50 mokslo straipsnių, bendradarbiavo daugelio vadovėlių, skirtų mokslui apie maistą ir technologijas, leidybos ir redagavimo metu. Dirbo Maisto mokslo ir mitybos recenzijų redaktorių taryboje, vadovavo JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) tyrimų projektams. Dr. Somogyi yra Maisto technologijos instituto (IFT) bendradarbis, buvo šio instituto Šiaurės Kalifornijos skyriaus garbės pirmininkas. Yra Amerikos grūdų biochemijos specialistų asociacijos ir Amerikos aliejaus biochemijos bendruomenės narys.
Maisto, mitybos mokslo specialistas,
Maisto technologijos instituto mokslo bendrijos narys
Dr.Somogyi yra maisto srities mokslininkas konsultantas, Pramonės patarėjų tarybos prie Maisto mokslo ir mitybos departamento (Kalifornijos universitetas, Davisas) narys. Jis studijavo Žemės ūkio mokslų universitete Budapešte, magistro ir daktaro laipsnį apgynė Niudžersio Rutgerio universitete. Apgynęs daktaro laipsnį, tyrimus tęsė Kalifornijos universitete Davise.
Dr. Samogyi 30 metų paskyrė maisto pramonės sričiai, buvo vyriausiasis maisto pramonės mokslinis darbuotojas „SRI International“ (buvusiame Stanfordo tyrimų institute). Jis specializuojasi produktų plėtros, maisto ir gėrimų, maisto medžiagų ir maisto priedų, biologijos, vaisių ir daržovių apdorojimo ir vartojimo srityje.
Parašė daugiau nei 50 mokslo straipsnių, bendradarbiavo daugelio vadovėlių, skirtų mokslui apie maistą ir technologijas, leidybos ir redagavimo metu. Dirbo Maisto mokslo ir mitybos recenzijų redaktorių taryboje, vadovavo JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) tyrimų projektams. Dr. Somogyi yra Maisto technologijos instituto (IFT) bendradarbis, buvo šio instituto Šiaurės Kalifornijos skyriaus garbės pirmininkas. Yra Amerikos grūdų biochemijos specialistų asociacijos ir Amerikos aliejaus biochemijos bendruomenės narys.

Arianna Carughi, Ph.D., C.N.S.
Mitybos specialistė
Stanfordo universiteto mokslo draugijos narė
Dr. Carughi įgijo biologijos-ekologijos-aplinkosaugos bakalauro laipsnį Vassar koledže, mitybos srities specialisto magistro laipsnį Kolumbijos universitete ir mitybos mokslo daktaro laipsnį Berklio Kalifornijos universitete. Apgynusi daktaro laipsnį, atlikdama tyrimus bendradarbiauja su Stanfordo universitetu, yra sertifikuota Amerikos mitybos koledžo mitybos specialistė (C.N.S.), Tarptautinio švietimo instituto stipendiatė. Dr. Carughi yra gavusi daug stipendijų, apdovanojimų (taip pat ir iš Stanfordo universiteto yra gavusi Neizerio stipendiją). Nacionalinio sveikatos instituto (NIH) buvo apdovanota už tyrimus eksperimentinės mitybos srityje.
Dr. Carughi tyrimai spausdinami įvairiuose mokslo žurnaluose, pristatomi prestižinėse mokslo konferencijose. Būdama Kolumbijos, Berklio ir Stanfordo universitetų maisto biochemijos tyrinėtoja, dr. Carughi domisi, kokią reikšmę maistinės medžiagos turi augimui ir vystymuisi.
Ji puikiai kalba angliškai, ispaniškai ir itališkai, palaiko glaudžius ryšius su pasaulio mokslo draugija. Dr. Carughi tvirtai tiki, kad mokslo tyrimų pagrindinis tikslas – prisidėti prie naujų produktų kūrimo, kurie gali pakeisti žmonių gyvenimą geresne linkme.
Mitybos specialistė
Stanfordo universiteto mokslo draugijos narė
Dr. Carughi įgijo biologijos-ekologijos-aplinkosaugos bakalauro laipsnį Vassar koledže, mitybos srities specialisto magistro laipsnį Kolumbijos universitete ir mitybos mokslo daktaro laipsnį Berklio Kalifornijos universitete. Apgynusi daktaro laipsnį, atlikdama tyrimus bendradarbiauja su Stanfordo universitetu, yra sertifikuota Amerikos mitybos koledžo mitybos specialistė (C.N.S.), Tarptautinio švietimo instituto stipendiatė. Dr. Carughi yra gavusi daug stipendijų, apdovanojimų (taip pat ir iš Stanfordo universiteto yra gavusi Neizerio stipendiją). Nacionalinio sveikatos instituto (NIH) buvo apdovanota už tyrimus eksperimentinės mitybos srityje.
Dr. Carughi tyrimai spausdinami įvairiuose mokslo žurnaluose, pristatomi prestižinėse mokslo konferencijose. Būdama Kolumbijos, Berklio ir Stanfordo universitetų maisto biochemijos tyrinėtoja, dr. Carughi domisi, kokią reikšmę maistinės medžiagos turi augimui ir vystymuisi.
Ji puikiai kalba angliškai, ispaniškai ir itališkai, palaiko glaudžius ryšius su pasaulio mokslo draugija. Dr. Carughi tvirtai tiki, kad mokslo tyrimų pagrindinis tikslas – prisidėti prie naujų produktų kūrimo, kurie gali pakeisti žmonių gyvenimą geresne linkme.

David Shepherd, Ph.D.
Mikrobiologinės biochemijos specialistas
Maisto technologijos ir fitochemijos ekspertas
Dr. Shepherdas bakalauro laipsnį įgijo Durhamo universitete (Jungtinė Karalystė), mikrobų biochemijos srities magistro ir daktaro diplomą apgynė Mančesterio universitete (JK). Toliau daktaro studijas tęsė mikrobų fermentologijos srityje Kalifornijos universitete Davise.
Dr. Shepherdas yra žymus biochemikas ir fitochemijos specialistas, per daugiau kaip 20 darbo metų išspausdinęs 16 mokslo publikacijų ir gavęs 12 patvirtintų patentų. Mokslininkas turi daug darbo patirties, turint omenyje ir tai, kad jis buvo vienos didžiausių maisto pramonės įmonių pasaulyje, dirbančios daugiau nei 40 šalių, gėrimų skyriaus direktorius.
Dr.Shepherdas turi daug žinių gamybos srityje, aktyviai dalyvauja Europos mokslo ir technikos bendruomenėse. Jo kompetencija apima visus maisto technologijos aspektus (nuo maisto biochemijos ir žaliavų iki maisto ir gėrimų kūrimo, gamybos ir pardavimo). Jis puikiai išmano maisto produktų istoriją, pasaulio maisto tiekimo sritį bei puikiai nutuokia, kaip tam tikros rinkos tendencijos paveiks maisto produktų įvairovę ir tinkamumą. Tikėdamas natūralių produktų poveikiu energijai ir gyvybiškumui, dr. Shepherdas yra įsitikinęs, jog maisto papildai yra gyvybiškai svarbūs gerai ilgalaikei savijautai.
Mikrobiologinės biochemijos specialistas
Maisto technologijos ir fitochemijos ekspertas
Dr. Shepherdas bakalauro laipsnį įgijo Durhamo universitete (Jungtinė Karalystė), mikrobų biochemijos srities magistro ir daktaro diplomą apgynė Mančesterio universitete (JK). Toliau daktaro studijas tęsė mikrobų fermentologijos srityje Kalifornijos universitete Davise.
Dr. Shepherdas yra žymus biochemikas ir fitochemijos specialistas, per daugiau kaip 20 darbo metų išspausdinęs 16 mokslo publikacijų ir gavęs 12 patvirtintų patentų. Mokslininkas turi daug darbo patirties, turint omenyje ir tai, kad jis buvo vienos didžiausių maisto pramonės įmonių pasaulyje, dirbančios daugiau nei 40 šalių, gėrimų skyriaus direktorius.
Dr.Shepherdas turi daug žinių gamybos srityje, aktyviai dalyvauja Europos mokslo ir technikos bendruomenėse. Jo kompetencija apima visus maisto technologijos aspektus (nuo maisto biochemijos ir žaliavų iki maisto ir gėrimų kūrimo, gamybos ir pardavimo). Jis puikiai išmano maisto produktų istoriją, pasaulio maisto tiekimo sritį bei puikiai nutuokia, kaip tam tikros rinkos tendencijos paveiks maisto produktų įvairovę ir tinkamumą. Tikėdamas natūralių produktų poveikiu energijai ir gyvybiškumui, dr. Shepherdas yra įsitikinęs, jog maisto papildai yra gyvybiškai svarbūs gerai ilgalaikei savijautai.

Diane Clayton,
Ph.D. Biochemikė, maisto specialistė,
sveikatos specialistė
Dr. Clayton biochemijos bakalauro darbą apgynė Batho universitete (Jungtinė Karalystė), o daktarės mokslo laipsnį įgijo Fribourgo universitete Šveicarijoje. Dr. Clayton turi plačią tarptautinę patirtį mitybos ir sveikatingumo pramonės tyrimų ir plėtros srityje.
Ankstyvuosiuose darbuose dr.Clayton tyrinėjo maisto apdorojimo poveikį mikroelementų apykaitai, ypač cinkui ir geležiai. Vėliau dirbo sveikatos ir funkcinės mitybos srities direktore vienoje didžiausių vartotojų sveikatos priežiūros kompanijų. Šiuo metu dr.Clayton vadovauja sudedamųjų medžiagų tyrimams, produktų kūrimui (tame tarpe ir svorio kontrolės produktų, maistinių bei sportininkams skirtų gėrimų, kūdikių ir vaikų mitybai skirtų produktų).
Dr.Clayton yra išspausdinusi nemažai straipsnių, jos vardu užregistruoti keli patentai. Pastaruoju metu ji pradėjo domėtis mitybos terapija bei fitoterapija, tapo šios srities specialiste. Dr.Clayton tvirtai tiki netradicinės medicinos svarba – tai lyg bendros sveikatos priežiūros dalis. Ji plačiai bendrauja su tarptautine mokslininkų bendrija. Yra kelių mitybos tyrimo bendrijų narė, taip pat Tarptautinės riebalų rūgščių ir lipidų tyrimo draugijos narė. Laisvai angliškai, prancūziškai ir gerai vokiškai kalbanti dr. Clayton mano, kad švietimas mitybos srityje vaidina svarbų vaidmenį pasaulinėje bendruomenėje. Jis padeda žmonėms priimti teisingus sprendimus, renkantis maistą ir gyvenimo būdą.
Ph.D. Biochemikė, maisto specialistė,
sveikatos specialistė
Dr. Clayton biochemijos bakalauro darbą apgynė Batho universitete (Jungtinė Karalystė), o daktarės mokslo laipsnį įgijo Fribourgo universitete Šveicarijoje. Dr. Clayton turi plačią tarptautinę patirtį mitybos ir sveikatingumo pramonės tyrimų ir plėtros srityje.
Ankstyvuosiuose darbuose dr.Clayton tyrinėjo maisto apdorojimo poveikį mikroelementų apykaitai, ypač cinkui ir geležiai. Vėliau dirbo sveikatos ir funkcinės mitybos srities direktore vienoje didžiausių vartotojų sveikatos priežiūros kompanijų. Šiuo metu dr.Clayton vadovauja sudedamųjų medžiagų tyrimams, produktų kūrimui (tame tarpe ir svorio kontrolės produktų, maistinių bei sportininkams skirtų gėrimų, kūdikių ir vaikų mitybai skirtų produktų).
Dr.Clayton yra išspausdinusi nemažai straipsnių, jos vardu užregistruoti keli patentai. Pastaruoju metu ji pradėjo domėtis mitybos terapija bei fitoterapija, tapo šios srities specialiste. Dr.Clayton tvirtai tiki netradicinės medicinos svarba – tai lyg bendros sveikatos priežiūros dalis. Ji plačiai bendrauja su tarptautine mokslininkų bendrija. Yra kelių mitybos tyrimo bendrijų narė, taip pat Tarptautinės riebalų rūgščių ir lipidų tyrimo draugijos narė. Laisvai angliškai, prancūziškai ir gerai vokiškai kalbanti dr. Clayton mano, kad švietimas mitybos srityje vaidina svarbų vaidmenį pasaulinėje bendruomenėje. Jis padeda žmonėms priimti teisingus sprendimus, renkantis maistą ir gyvenimo būdą.

Mark Lowman
Naujų produktų plėtros direktorius,
Amerikos farmakologų asociacijos narys
Turėdamas išsilavinimą biologijos mokslų srityje, Markas Lowmanas savo karjerą pradėjo tyrinėdamas ir kurdamas fitonutriceptikus, specializavosi alternatyvios maisto medžiagų pristatymo sistemos sodininkystės ir ypač žemdirbystės pramonėje. Didelė šio plėtros darbo dalis apima polimerų sluoksnius ir jų naudą kuriant kontroliuojamo išskyrimo formules.
Be šio darbo plėtojant produktus, ponas Lowmanas yra sertifikuotas kokybės kontrolės sistemų ekspertas, atsakantis už kokybės kontrolę ir jos garantiją. Markas Lowmanas giliai įsitikinęs, kad gera mityba yra svarbi energijai ir gyvybiškumui. Šis įsitikinimas ir jo darbas fitonutriceptikų sferoje suteikė progresą žmogaus mitybos sferai. Nuo 1995 m. M.Lowmanas dirba NeoLife produktų plėtros komandoje, kurdamas naujus produktus ir vadovaudamas produktų bandymams (siekiant užtikrinti, jog NeoLife klientai gautų aukščiausios kokybės produktus), jis remiasi nustatytais standartais. Jo puikios darbo laboratorijoje ir gamyboje žinios leido sėkmingai dirbti NeoLife Mokslo patarėjų taryboje. Priimti pažangiausi sprendimai leido sukurti produktus ir juos platinti visame pasaulyje.
Ponas M. Lowmanas prisidėjo prie daugelio NeoLife produktų kūrimo (iš jų būtų galima paminėti „Tre-en-en“ kapsules, „GR2 Control“ svorio mažinimo produktus, „Salmon Oil Plus“, „Full Motion“ ir daugelį kitų). Jis yra Maisto technologijos instituto, Amerikos chemikų draugijos ir Amerikos biologijos mokslų instituto narys. M. Lowmanas dirbo Atsakingosios mitybos tarybos augalų / kokybės standartų komitete; yra buvęs Amerikos farmacijos mokslininkų asociacijos nariu.
Naujų produktų plėtros direktorius,
Amerikos farmakologų asociacijos narys
Turėdamas išsilavinimą biologijos mokslų srityje, Markas Lowmanas savo karjerą pradėjo tyrinėdamas ir kurdamas fitonutriceptikus, specializavosi alternatyvios maisto medžiagų pristatymo sistemos sodininkystės ir ypač žemdirbystės pramonėje. Didelė šio plėtros darbo dalis apima polimerų sluoksnius ir jų naudą kuriant kontroliuojamo išskyrimo formules.
Be šio darbo plėtojant produktus, ponas Lowmanas yra sertifikuotas kokybės kontrolės sistemų ekspertas, atsakantis už kokybės kontrolę ir jos garantiją. Markas Lowmanas giliai įsitikinęs, kad gera mityba yra svarbi energijai ir gyvybiškumui. Šis įsitikinimas ir jo darbas fitonutriceptikų sferoje suteikė progresą žmogaus mitybos sferai. Nuo 1995 m. M.Lowmanas dirba NeoLife produktų plėtros komandoje, kurdamas naujus produktus ir vadovaudamas produktų bandymams (siekiant užtikrinti, jog NeoLife klientai gautų aukščiausios kokybės produktus), jis remiasi nustatytais standartais. Jo puikios darbo laboratorijoje ir gamyboje žinios leido sėkmingai dirbti NeoLife Mokslo patarėjų taryboje. Priimti pažangiausi sprendimai leido sukurti produktus ir juos platinti visame pasaulyje.
Ponas M. Lowmanas prisidėjo prie daugelio NeoLife produktų kūrimo (iš jų būtų galima paminėti „Tre-en-en“ kapsules, „GR2 Control“ svorio mažinimo produktus, „Salmon Oil Plus“, „Full Motion“ ir daugelį kitų). Jis yra Maisto technologijos instituto, Amerikos chemikų draugijos ir Amerikos biologijos mokslų instituto narys. M. Lowmanas dirbo Atsakingosios mitybos tarybos augalų / kokybės standartų komitete; yra buvęs Amerikos farmacijos mokslininkų asociacijos nariu.